مرغها را با نمک، فلفل و پیاز به همراه یک لیوان آب بپزید تا کاملاً پخته شوند. سپس مرغها را ریشریش کنید.
بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت ورقهای برش دهید. سپس در مقداری روغن سرخ کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
برنج را با آب و نمک بپزید و آبکش کنید.
ماست، زرده تخممرغ و زعفران حل شده را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
برنج آبکش شده را به مخلوط ماست و زرده تخممرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مقداری روغن در ته قابلمه بریزید و نصف از مخلوط برنج را به قابلمه اضافه کنید. سپس یک لایه از مرغ ریشریش شده و بادمجان سرخ شده را روی برنج قرار دهید. مابقی مخلوط برنج را روی مرغ و بادمجان بریزید و به آرامی فشار دهید تا مواد فشرده شوند.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب آن را ببندید تا تهچین به مدت 45 تا 60 دقیقه بپزد و تهداده شود.
زرشک را با کمی کره و شکر در تابهای کوچک تفت دهید تا نرم و شیرین شوند.
پس از پخت، تهچین را در دیس برگردانید و با زرشک تزیین کنید.