tahchinmorgvabademjan.jpg

طرز تهیه ته‌چین مرغ و بادمجان

مواد لازم
  • سینه یا ران مرغ: 500 گرم
  • بادمجان: 2 عدد بزرگ
  • برنج: 3 پیمانه
  • ماست: 1 پیمانه
  • زرده تخم‌مرغ: 2 عدد
  • زعفران حل شده: 3 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • پیاز: 1 عدد
  • کره: 50 گرم
  • زرشک: 1/2 پیمانه
  • شکر: 1 قاشق چای‌خوری (اختیاری)
طرز تهیه
  1. مرغ‌ها را با نمک، فلفل و پیاز به همراه یک لیوان آب بپزید تا کاملاً پخته شوند. سپس مرغ‌ها را ریش‌ریش کنید.
  2. بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به صورت ورقه‌ای برش دهید. سپس در مقداری روغن سرخ کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.
  3. برنج را با آب و نمک بپزید و آبکش کنید.
  4. ماست، زرده تخم‌مرغ و زعفران حل شده را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
  5. برنج آبکش شده را به مخلوط ماست و زرده تخم‌مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  6. مقداری روغن در ته قابلمه بریزید و نصف از مخلوط برنج را به قابلمه اضافه کنید. سپس یک لایه از مرغ ریش‌ریش شده و بادمجان سرخ شده را روی برنج قرار دهید. مابقی مخلوط برنج را روی مرغ و بادمجان بریزید و به آرامی فشار دهید تا مواد فشرده شوند.
  7. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب آن را ببندید تا ته‌چین به مدت 45 تا 60 دقیقه بپزد و ته‌داده شود.
  8. زرشک را با کمی کره و شکر در تابه‌ای کوچک تفت دهید تا نرم و شیرین شوند.
  9. پس از پخت، ته‌چین را در دیس برگردانید و با زرشک تزیین کنید.
امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین