lazaniasabzijati.jpg

طرز تهیه لازانیا با سبزیجات

مواد لازم
  • ورقه‌های لازانیا: 12 عدد
  • کدو سبز: 2 عدد (به صورت حلقه‌ای برش داده شده)
  • بادمجان: 1 عدد بزرگ (به صورت حلقه‌ای برش داده شده)
  • فلفل دلمه‌ای: 2 عدد (خرد شده)
  • قارچ: 200 گرم (خرد شده)
  • اسفناج تازه: 200 گرم
  • سیر: 2 حبه (ریز خرد شده)
  • پیاز: 1 عدد (ریز خرد شده)
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • سس گوجه فرنگی: 2 پیمانه
  • پنیر موزارلا: 200 گرم (رنده شده)
  • پنیر پارمزان: 1/2 پیمانه (رنده شده)
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • جعفری تازه: برای تزیین (اختیاری)
طرز تهیه
  1. ورقه‌های لازانیا را طبق دستور روی بسته‌بندی بپزید و آبکش کنید.
  2. در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید و پیاز و سیر را تفت دهید تا نرم شوند.
  3. کدو سبز، بادمجان، فلفل دلمه‌ای و قارچ را به تابه اضافه کنید و با نمک و فلفل تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.
  4. اسفناج تازه را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا اسفناج نرم شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
  5. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
  6. در یک ظرف بزرگ مخصوص فر، یک لایه سس گوجه فرنگی بریزید و سپس یک لایه ورقه‌های لازانیا روی آن بچینید.
  7. یک لایه از مخلوط سبزیجات را روی ورقه‌های لازانیا بریزید و سپس یک لایه پنیر موزارلا و پارمزان رنده شده روی آن بپاشید.
  8. این مراحل را تکرار کنید تا تمامی مواد استفاده شوند. لایه آخر باید پنیر باشد.
  9. ظرف را به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیرها ذوب و طلایی شوند.
  10. لازانیا با سبزیجات آماده است. آن را از فر خارج کرده و با جعفری تازه تزیین کنید. این غذا را می‌توانید گرم سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.
امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین