desergolabjamon.jpg

طرز تهیه گلاب جامون

مواد لازم
  • شیر خشک: 1 پیمانه
  • آرد: 1/4 پیمانه
  • بیکینگ پودر: 1/4 قاشق چای‌خوری
  • کره ذوب شده: 2 قاشق غذاخوری
  • ماست: 2 قاشق غذاخوری
  • شکر: 2 پیمانه
  • آب: 1 پیمانه
  • گلاب: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن: برای سرخ کردن
  • پسته خرد شده: برای تزئین
طرز تهیه
  1. در یک کاسه بزرگ، شیر خشک، آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. کره ذوب شده و ماست را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیری نرم و چسبنده به دست آید.
  2. خمیر را به شکل توپ‌های کوچک (اندازه گردو) در آورید و کنار بگذارید.
  3. در یک تابه عمیق، روغن را گرم کنید و توپ‌های خمیری را در روغن سرخ کنید تا طلایی و پخته شوند. سپس آن‌ها را از تابه خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.
  4. در یک قابلمه دیگر، شکر و آب را بجوشانید تا شربتی غلیظ به دست آید. سپس گلاب را اضافه کنید و مخلوط کنید.
  5. توپ‌های سرخ شده را به شربت گرم اضافه کنید و بگذارید به مدت 1 ساعت در شربت بمانند تا خوب جذب شوند.
  6. گلاب جامون آماده است. آن‌ها را در ظرف سرو کشیده و با پسته خرد شده تزیین کنید. این دسر را می‌توانید گرم یا سرد سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.
امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
5

امتیاز 5 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین