کباب کوبیده
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم (ترکیبی از گوشت گوسفند و گوساله)
- پیاز: ۲ عدد بزرگ (رنده شده و آبگرفته)
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- زعفران دمکرده: ۲ قاشق غذاخوری
- کره: به میزان لازم
طرز تهیه:
مرحله ۱: آمادهسازی مواد اولیه
- گوشت چرخ کرده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
- پیاز رنده شده و آبگرفته را به گوشت اضافه کنید.
- نمک، فلفل و زعفران دمکرده را به مواد اضافه کنید و همه را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود.
- مواد را به مدت حداقل ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
مرحله ۲: به سیخ کشیدن
- دستان خود را کمی مرطوب کنید تا گوشت به دستان نچسبد.
- مقداری از مخلوط گوشت را بردارید و به صورت یکنواخت به سیخ بکشید.
- اگر از سیخهای چوبی استفاده میکنید، آنها را به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید تا نسوزند.
مرحله ۳: کباب کردن
- زغالها را آماده کنید و منتظر بمانید تا زغالها سفید شوند.
- سیخهای کباب را روی زغالها کباب کنید و هر چند دقیقه یک بار آنها را بچرخانید تا به طور یکنواخت بپزند.
- کمی کره آب شده را با برس روی کبابها بمالید تا طعم و عطر بهتری بگیرند.
مرحله ۴: سرو کردن
- کبابهای کوبیده را در یک ظرف سرو قرار دهید و با نان یا برنج، گوجه فرنگی کبابی، سبزی خوردن و لیمو سرو کنید.
- نوش جان!