kobide.png

کباب کوبیده
مواد لازم:
  • گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم (ترکیبی از گوشت گوسفند و گوساله)
  • پیاز: ۲ عدد بزرگ (رنده شده و آب‌گرفته)
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: به میزان لازم
طرز تهیه:
مرحله ۱: آماده‌سازی مواد اولیه
  1. گوشت چرخ کرده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
  2. پیاز رنده شده و آب‌گرفته را به گوشت اضافه کنید.
  3. نمک، فلفل و زعفران دم‌کرده را به مواد اضافه کنید و همه را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود.
  4. مواد را به مدت حداقل ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
مرحله ۲: به سیخ کشیدن
  1. دستان خود را کمی مرطوب کنید تا گوشت به دستان نچسبد.
  2. مقداری از مخلوط گوشت را بردارید و به صورت یکنواخت به سیخ بکشید.
  3. اگر از سیخ‌های چوبی استفاده می‌کنید، آن‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید تا نسوزند.
مرحله ۳: کباب کردن
  1. زغال‌ها را آماده کنید و منتظر بمانید تا زغال‌ها سفید شوند.
  2. سیخ‌های کباب را روی زغال‌ها کباب کنید و هر چند دقیقه یک بار آن‌ها را بچرخانید تا به طور یکنواخت بپزند.
  3. کمی کره آب شده را با برس روی کباب‌ها بمالید تا طعم و عطر بهتری بگیرند.
مرحله ۴: سرو کردن
  1. کباب‌های کوبیده را در یک ظرف سرو قرار دهید و با نان یا برنج، گوجه فرنگی کبابی، سبزی خوردن و لیمو سرو کنید.
  2. نوش جان!

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
5

امتیاز 5 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین