kashk-bademjan-min.jpg

طرز تهیه کشک بادمجان

مواد لازم
  • بادمجان: 5 عدد بزرگ
  • پیاز: 2 عدد بزرگ
  • سیر: 3 حبه
  • کشک: 1 پیمانه
  • نعنا خشک: 2 قاشق غذاخوری
  • گردو خرد شده: 1/2 پیمانه
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه
  1. بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به صورت طولی برش دهید. سپس آن‌ها را در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شوند و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.
  2. پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی و کاراملی شوند. سپس سیر خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
  3. بادمجان‌های سرخ شده را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس مخلوط را در مخلوط‌کن یا با گوشت‌کوب برقی له کنید تا یکنواخت شود.
  4. کشک را به مخلوط اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا همه مواد با هم ترکیب شوند و کشک به خوبی در مواد حل شود.
  5. نعنا خشک را در کمی روغن تفت دهید تا عطر آن آزاد شود و به مخلوط بادمجان اضافه کنید. نمک و فلفل را نیز به میزان دلخواه اضافه کنید.
  6. کشک بادمجان را در ظرف سرو کشیده و با پیاز داغ، نعنا داغ و گردو خرد شده تزیین کنید. این غذا را می‌توانید گرم سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.
امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
5

امتیاز 5 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین