
طرز تهیه دلمه برگ مو
مواد لازم
- برگ مو: 200 گرم
- برنج: 1 پیمانه
- گوشت چرخ کرده: 200 گرم
- پیاز: 1 عدد بزرگ (خرد شده)
- سبزی دلمه (شامل نعنا، تره، جعفری، شوید): 1 پیمانه (ریز خرد شده)
- زرشک: 2 قاشق غذاخوری
- رب گوجهفرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- روغن مایع: به مقدار لازم
طرز تهیه
- برگهای مو را در آب جوش به مدت 1-2 دقیقه بپزید تا نرم شوند، سپس آنها را در آب سرد قرار دهید تا شوک وارد شود و فرایند پخت متوقف گردد.
- برنج را به مدت 20 دقیقه در آب جوش نیمپز کنید و آبکش کنید.
- در یک تابه، پیاز خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا پخته شود.
- رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل و زرشک را به مخلوط گوشت اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- برنج نیمپز شده و سبزی دلمه خرد شده را به مخلوط گوشت اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
- برگهای مو را پهن کنید و یک قاشق از مواد آماده شده را وسط هر برگ بگذارید و آن را بپیچید.
- دلمهها را در قابلمه چیده و روی آنها مقداری آب و روغن بریزید. درب قابلمه را بگذارید و روی حرارت ملایم بپزید تا دلمهها پخته و طعمدار شوند.
- دلمه برگ مو آماده است. آن را در ظرف سرو کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
امتیاز دهید
شما امتیازی به این مقاله نداده اید
راجع به مقاله نظر دهید