dolmeh-tabrizi.jpg

طرز تهیه دلمه برگ مو

مواد لازم
  • برگ مو: 200 گرم
  • برنج: 1 پیمانه
  • گوشت چرخ کرده: 200 گرم
  • پیاز: 1 عدد بزرگ (خرد شده)
  • سبزی دلمه (شامل نعنا، تره، جعفری، شوید): 1 پیمانه (ریز خرد شده)
  • زرشک: 2 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • روغن مایع: به مقدار لازم
طرز تهیه
  1. برگ‌های مو را در آب جوش به مدت 1-2 دقیقه بپزید تا نرم شوند، سپس آن‌ها را در آب سرد قرار دهید تا شوک وارد شود و فرایند پخت متوقف گردد.
  2. برنج را به مدت 20 دقیقه در آب جوش نیم‌پز کنید و آبکش کنید.
  3. در یک تابه، پیاز خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا پخته شود.
  4. رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و زرشک را به مخلوط گوشت اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  5. برنج نیم‌پز شده و سبزی دلمه خرد شده را به مخلوط گوشت اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
  6. برگ‌های مو را پهن کنید و یک قاشق از مواد آماده شده را وسط هر برگ بگذارید و آن را بپیچید.
  7. دلمه‌ها را در قابلمه چیده و روی آن‌ها مقداری آب و روغن بریزید. درب قابلمه را بگذارید و روی حرارت ملایم بپزید تا دلمه‌ها پخته و طعم‌دار شوند.
  8. دلمه برگ مو آماده است. آن را در ظرف سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.
امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین