sirinpolemorg.jpg

طرز تهیه شیرین پلو با زرشک

مواد لازم
  • برنج: 3 پیمانه
  • زرشک: 1 پیمانه
  • شکر: 1/2 پیمانه
  • خلال بادام: 1/2 پیمانه
  • خلال پرتقال: 1/2 پیمانه
  • کره: 100 گرم
  • زعفران دم کرده: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • دارچین: 1 قاشق چای‌خوری (اختیاری)
طرز تهیه
  1. برنج را با آب و نمک به مدت چند ساعت بخیسانید، سپس آن را بپزید و آبکش کنید.
  2. خلال بادام و پرتقال را جداگانه در آب جوش به مدت 2 دقیقه بجوشانید تا تلخی آن‌ها گرفته شود، سپس آبکش کنید.
  3. زرشک را بشویید و با کمی کره در تابه تفت دهید تا نرم شود، سپس شکر و زعفران دم کرده را اضافه کنید و مخلوط کنید.
  4. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و لایه لایه برنج، مخلوط زرشک، خلال بادام و پرتقال را اضافه کنید و هر لایه را با کمی دارچین (اختیاری) و زعفران دم کرده تزیین کنید.
  5. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید شیرین پلو با زرشک به مدت 45 دقیقه دم بکشد.
  6. شیرین پلو با زرشک آماده است. آن را در دیس بکشید و با خلال بادام، خلال پرتقال و زرشک تزیین کنید. این غذا را می‌توانید گرم سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.
امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین