khoresh-bademjan.jpg

طرز تهیه قیمه بادمجان

مواد لازم
  • گوشت خورشتی: 300 گرم (به تکه‌های کوچک برش داده شده)
  • لپه: 1 پیمانه
  • پیاز: 2 عدد (خرد شده)
  • بادمجان: 3 عدد بزرگ
  • رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • لیمو عمانی: 2 عدد
  • زردچوبه: 1 قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • روغن مایع: به مقدار لازم
طرز تهیه
  1. لپه را بشویید و به مدت 1 ساعت در آب خیس کنید، سپس آبکش کنید.
  2. بادمجان‌ها را پوست بگیرید، به صورت طولی برش دهید و در مقداری نمک بخوابانید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. سپس آن‌ها را شسته و خشک کنید.
  3. پیاز خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود، سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
  4. زردچوبه، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده و تفت دهید. لپه‌ها را نیز اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.
  5. رب گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، سپس مقداری آب جوش اضافه کنید و بگذارید خورشت به آرامی بپزد تا لپه و گوشت نرم شوند.
  6. لیمو عمانی‌ها را با چاقو سوراخ کنید و به خورشت اضافه کنید تا طعم‌دهی کنند.
  7. بادمجان‌ها را در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شوند و سپس به خورشت اضافه کنید و بگذارید تا خورشت به خوبی جا بیفتد.
  8. خورشت قیمه بادمجان آماده است. آن را در ظرف سرو کنید و با برنج سفید سرو نمایید. از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.
امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
5

امتیاز 5 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین