#خاگینه

اول شربت رو درست میکنیم،یه لیوان آب و یه لیوان شکر و یه قاشق زعفران و پودر هل میریزیم،جوش که اومد خاموش میکنیم میزاریم کنارخنک بشه.

 

بعد چهار تا تخم مرغ رو هم میزنیم تا کف کنه،چهار قاشق غذاخوری شیر یا ماست(شیر بهتره)،و چهار قاشق غذاخوری آرد و یه قاشق چایخوری بیکینگ پودر و هم ميزنيم. 

 

قابلمه رو چرب می کنیم،و نصف مواد رو میریزیم و در قابلمه رو میزاریم 

 

روی خاگینه که سفت شدوسطش گردو خورد شده با پودر دارچین و گل محمدی میریزیم،بعد بقیه ی مواد هم میریزیم و درشو میزاریم.

 

سفت شد برمیگردونیم که طرف دیگش هم طلایی بشه

 

شربت سرد و میریزیم رو خاگینه ی داغ

 

میزاریم نیم ساعت بمونه

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین