کیک شربتی جزو مجلسی ترین کیک های خیس هست.

مواد لازم جهت پخت کیک:

 

طرز پخت:

تخم مرغ ها و وانیل و شکر روپنج دقیقه با همزن بزنید،شیر رو اضافه کرده یک دقیقه دیگر هم بزنید،پودر نارگیل رو اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید،روغن مایع رو اضافه کنیدو سی ثانیه ی دیگر هم بزنید،آرد و هل و بکینگ پودر رو مخلوط کنید و سه بار الک‌کنید و در چند مرحله به مایه اضافه کنید و با لیسک هم بزنید ،قالب رو چرب کنید و مایه ی کیک رو داخل قالب ریخته و در فر ۱۸۰ درجه قرار بدید.

وقتی کیک داره پخته میشه شربت بار رو درست کنید و بزارید تو محیط خنک بشه،،

 

مواد لازم جهت تهیه ی شربت:

۲۰۰گرم شکر و ۱۵۰ گرم آب رو بزارید جوش بیاد،وقتی جوش اومد آبلیمو دو سه قطره یا جوهر لیمو نوک قاشق بریزید،شعله رو کم کنید تا پانزده دقیقه ی دیگر بجوشد،در آخر دو قاشق زعفران دم شده اضافه کنید و اجازه بدید خنک بشه.

کیک که پخته شد و خنک شد برش زده و شربت خنک رو روی کیک بریزید.

نوش جان

با من در ارتباط باشید در پیج اینستاگرامم

هم با آموزش های رایگان هم با پکیج های آموزشی آنلاین کیک تولد و موچی و شیرینی در خدمتتون هستم

https://www.instagram.com/reel/DDWzu10CZfl/?igsh=MWgwaWE2Z29sMDV3bg==

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین