مواد لازم کیک دارچین و گردو
✔️ آرد: 240 گرم (2 پیمانه)
✔️شکر: 300 گرم (1.5 پیمانه)
✔️روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
✔️تخم مرغ: 3 عدد
✔️شیر: 100 گرم (1.2 پیمانه)
✔️وانیل:1/4 قاشق چایخوری
✔️بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری سرخالی
✔️دارچین: یک قاشق غذاخوری
✔️گردو خورد شده: 50 گرم
✔️ عسل یک قاشق غذاخوری
💛طرز تهیه کیک دارچین و گردو💛
1️⃣ تخم مرغ، وانیل را داخل ظرفی ریخته و به مدت یک دقیقه با دور تند همزن بزنید.
2️⃣ شکر را کم کم اضافه و حداقل 5 دقیقه هم بزنید.
3️⃣ شیر و عسل را اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید.
4️⃣ روغن و گردو خرد شده را اضافه و در حد ترکیب شدن مخلوط کنید.
5️⃣ آرد، بکینگ پودر و دارچین را باهم ترکیب کرده و در سه مرحله روی مواد الک کنید.
🔴 توجه: هم زدن بصورت آرام و دورانی و با لیسک انجام شود.
6️⃣ مواد را داخل قالب 18 تا 22 سانتی از قبل چرب شده با کره یا روغن جامد بریزید
🔴دمای پخت 175 درجه
⏱ مدت زمان پخت 40 الی 45 دقیقه.