مواد لازم کیک دارچین و گردو

 

✔️ آرد: 240 گرم (2 پیمانه)

✔️شکر: 300 گرم (1.5 پیمانه)

✔️روغن مایع 2 قاشق غذاخوری

✔️تخم مرغ: 3 عدد

✔️شیر: 100 گرم (1.2 پیمانه)

✔️وانیل:1/4 قاشق چایخوری

✔️بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری سرخالی

✔️دارچین: یک قاشق غذاخوری

✔️گردو خورد شده: 50 گرم

✔️ عسل یک قاشق غذاخوری

 

 

 

💛طرز تهیه کیک دارچین و گردو💛

 

1️⃣ تخم مرغ، وانیل را داخل ظرفی ریخته و به مدت یک دقیقه با دور تند همزن بزنید.

2️⃣ شکر را کم کم اضافه و حداقل 5 دقیقه هم بزنید.

3️⃣ شیر و عسل را اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید.

4️⃣ روغن و گردو خرد شده را اضافه و در حد ترکیب شدن مخلوط کنید.

5️⃣ آرد، بکینگ پودر و دارچین را باهم ترکیب کرده و در سه مرحله روی مواد الک کنید. 

 

🔴 توجه: هم زدن بصورت آرام و دورانی و با لیسک انجام شود.

 

6️⃣ مواد را داخل قالب 18 تا 22 سانتی از قبل چرب شده با کره یا روغن جامد بریزید

 

🔴دمای پخت 175 درجه

⏱ مدت زمان پخت 40 الی 45 دقیقه.

 

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین