طرز تهیه سس شکلاتی برای روی کیک هاتون
به ازای هر صد گرم خامه ی صبحانه ،صد گرم شکلات تخته ای استفاده کنید،
خامه باعث میشه شکلات سفت نشه،
خامه رو روی بخار کتری گرمش کنید تا روون بشه وقتی داغ شد شکلات رو تیکه تیکه کنید و به خامه اضافه کنید و مدام هم بزنید تا شکلات ذوب شه و باهم مخلوط بشن،بزارید داخل یخچال هر از گاهی بردارید با چنگال هم بزنید،آروم هم بزنید که حباب ایجاد نشه.
این سس رو میتونید برای لای کیک هاتون یا مث همین کیک روی کیک بریزید،اصلا سفت نمیشه
اگه بخواید سس شل تر بشه مقدار شکلات رو کمتر کنید
اون خورده های صورتی رنگ هم شکلات رنگی هست که رنده کردم🙃