pizza.png

پیتزا قارچ و پنیر
مواد لازم:
  • خمیر پیتزا: ۱ عدد
  • قارچ: ۲۰۰ گرم (خرد شده)
  • پنیر موزارلا: ۲ پیمانه (رنده شده)
  • سس پیتزا: ۱/۲ پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد (خرد شده)
  • زیتون سیاه: ۱/۲ پیمانه (خرد شده)
  • پیاز: ۱ عدد (خرد شده)
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
مرحله ۱: آماده‌سازی خمیر
  1. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) پیش‌گرم کنید.
  2. خمیر پیتزا را روی یک سطح صاف پهن کنید و کمی روغن زیتون روی آن بمالید.
مرحله ۲: افزودن سس و مواد
  1. سس پیتزا را روی خمیر پخش کنید.
  2. نیمی از پنیر موزارلا را روی سس بریزید.
  3. قارچ‌های خرد شده، فلفل دلمه‌ای، زیتون سیاه و پیاز خرد شده را روی پیتزا پخش کنید.
  4. باقی‌مانده پنیر موزارلا را روی مواد بریزید.
  5. نمک و فلفل را به میزان لازم روی پیتزا بپاشید.
مرحله ۳: پخت پیتزا
  1. پیتزا را در فر قرار دهید و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه یا تا زمانی که پنیر طلايی و خمیر پخته شود، بپزید.
مرحله ۴: سرو کردن
  1. پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود.
  2. پیتزا را به قطعات مثلثی برش دهید و با سس دلخواه خود سرو کنید.
  3. نوش جان!

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
5

امتیاز 5 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین