اگه میخوای کیک تر درست کنی نترس این راحت ترین دستوره.

مواد لازم

روش پخت؛

تخم مرغ ها و شکر رو پنج دیقه هم بزنید.

شیر و روغن رو اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید.

آرد و بکینگ پودر و وانیل رو با هم مخلوط و الک کنید و در دو مرحله روی مواد بریزید و با لیسک هم بزنید و چند ثانیه با همزن بزنید که آرد گلوله شده نمونده باشه رو دو قسمت کرده و در یک قسمت رنگ ژله ای سبز و در یک قسمت رنگ ژله ای قرمز رو بریزید.

بپزه.

مواد

هر رنگ رو جداگونه بپزید، حدود ۱۵ دقیقه طول میکشه که هر رنگ

بعد از خنک شدن خامه قنادی رو فرم بدید و روی کیک سبز با پالت ی

بکشید.

روی هر لایه از کیک را با شیر مرطوب کنید.

و لایهی قرمز رو روی خامه قرار بدید. کیک را مربع های کوچک برش بزنید.

شکلات رو روی بخار ذوب کنید و نوک قیف کوچک برش بزنید و

حالت دونهی هنداونه روی کیک ها بریزید.

حالا نکات لازم رو بگم خدمتتون

میتونید این شیرینی رو به صورت کیک بپزید، اگه تو قالب حالت دار میپزید به این صورت نصف مواد رو رنگ قرمز زده و از نصف بعدی دو سوم رنگ سبز و یک سوم بی رنگ بزارید بمونه اول قسمت قرمز رنگ رو بزارید بپزه نیم پز که شد رنگ سفید که همون رنگ خود کیک هست رو بریزید اونم نیم پز بشه رنگ سبز رو بریزید.

این شکلی رنگها قاطی هم نمیشن.

 

نکته ی دوم میتونید روی خامه گردو نریزید.

من همیشه وانیل رو با آرد به مواد اضافه میکنم ، اینجوری بوی تخم

مرغ از بین میره

میتونید روی شیرینی تر ژله بریلیو بریزید

نوش جان

آموزش های بیشتر در پیجم

https://www.instagram.com/reel/C0j-YHNtCgA/?igsh=MXQ4Mzc0Ym5oczZqeg==

 

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
5

امتیاز 5 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین