دسر پان اسپانیا جزو خوشمزه ترین و مجلسی ترین
دسرهای مورد پسند همه هست.
مواد لازم
طرز تهیه:
تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو چند دیقه با همزن برقی بزنید تا کش دار
بشه.
شیر و آرد و نشاسته رو به ترتیب اضافه و با همزن دستی مخلوط کنید. روی شعله ملایم در ظرف تفلون بزارید ی
خامه و کره رو اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گلوله نشه و ته نگیره.
داخل فیلم معلومه وقتی پخت چه غلظتی باید داشته باشه فقط حتما شعله رو کم بزارید که تخم مرغها بپزن و بوی خامی آرد بره. تا گرم هست روی بیسکویتها بریزید که نرم بشن.
یه لایه بیسکویت
یه لایه کرم
یه لایه موز و گردو
تا ظرف پر بشه
میتونید با اضافه کردن پودر کاکائو ،نسكافه قهوه یا اسانس طعم کرم
رو تغییر بدید
مواد داخل دسر مث موز و گردو قابل تغییر هست