دیگه استرس اینو نداشته باشید که‌مواد قطاب بیرون میریزه و ترک میخوره 

با این دستور راحت ،تو فر بپزید 

مواد لازم قطاب 

مواد مغذی سلیقه ای هست من پودر گردو، نارگیل، پودر قند، پودر هل گلاب مخلوط کردم

دستور پخت؛

روغن و پودر قند و زرده های تخم مرغ رو باهم مخلوط کنید.

بکینگ پودر و ماست رو مخلوط و کنار بزارید تا کف کنه آرد و و ماست رو یک در میان به مخلوط روغن اضافه کنید تا تموم

بشن.

خمیر رو با نوک انگشت ورز بدید تا جمع بشه خیلی ورز ندید که به روغن میفته.

یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

بعد از خمیر گلوله کنید و به شکل دلخواه کف دستتون باز کنید و از مواد مغزی داخلش قرار بدید

در فر گرم شده با دمای ۱۴۰ شعله ی بالا و پایین ۲۰ دقیقه

بپزید.

بعد از خنک شدن در پودر قند بغلتانید.

نوش جان.

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین