مواد لازم؛

چسبندگی خمیر)

 

در ابتدا شکر و آب و تخم مرغ و وانیل رو با لیسک در حدی قاطی

کنید که شکر حل بشه.

روغن جامد نرم شده در محیط یا روغن صاف رو با صد گرم آرد انقد

هم بزنید که پوک و دو برابر بشه.

مواد بالایی رو بهش اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید الان دو لیوان آرد کنار دستتون باشه و کم کم به مواد بالایی اضافه کنید و تا جایی که خمیر به دست نچسبه خیلی هم نباید خمیر سفت بشه که بعد پخت شیرینی خشک میشه

این خمیر نیاز به استراحت نداره ما بین دو تا نایلون فریزر باز کنید و با وردنه به قطر دو الی سه میلی متر باز کنید با کاتر دلخواه قالب بزنید دو به دو وسط یکی از شیرینی هارو با کاتر گرد مانند خالی کنید تا شکل زیبایی به شیرینی بدهد. داخل فری که بیست دقیقه از قبل گرم شده، درجه، ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید.

علائم پخت زیر و کنارهای شیرینی طلایی شده باشه

بعد از پخت دو به دو شیرینی هارو بردارید و بینشون مارمالاد یا ژله بریلیو 

دلخواه بزارید.

برای تزئین روش از عسل رقیق شده ،شکلات آب شده، کنجد ،نارگیل ترافل رنگی استفاده کنید.

نوش جان

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین