مواد لازم جهت تهیه ی این شیرینی نوستالژی خوشمزه 😋
مواد لازم:
روغن پودر، قند الک شده و تخم مرغهای همدمای محیط را درون
ظرفی با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود سپس پودر نارگیل اسیاب شده ) کمی اسیاب کنید که خیلی درشت نباشه)
به همراه پودر هل وزعفران را اضافه کرده وخوب هم بزنید
در نهایت آرد الک شده را کم کم بریزید و مخلوط کنید تا جای ممکن با همزن دستی و درنهایت با دست مخلوط کنید تا خمیر لطيف ويكدستی شکل بگیره
ممكنه ارد کمتر یا بیشتری استفاده بشه
پس آرد تا جایی اضافه بشه که خمیر لطیفی شکل بگیره
کف قالب دلخواه
برای این مقدار خمیر قالب مربع ۲۵ کافیه
را با روغن مایع کمی چرب کنید و خمیر را کف قالب پهن و یکدست کنید اگر دوست داشتین طرح بزنید و به شکل دلخواه برش بزنید و در فر از قبل گرم ۱۶۰ درجه حدود ۴۰دقیقه بپزید
چک کنید که مغز خمیر پخته بشه
برای طلایی شدن روی خمیر هم میتونید کمی گریل کنید پس از پخت بلافاصله روی خمیر شربت گرم بریزید شربت سرد نباشه که
به خورد خمیر بره برشها را عمیقتر کنید
وطی دو سه مرتبه روی خمیر شربت بدین
هر سری ده دقیقه پونزده دقیقه صبر
کنید
در نهایت اجازه دهید تا شربت کاملا به خورد باقلوا رود و باقلوا سرد سرد شود.
شربت باقلوا رو این شکلی
درست میکنیم ؛
شکر....یه لیوان
آب....یک و نیم لیوان
پودر هل....نصف قاشق چایخوری
زعفران دم شده....سه قاشق غذاخوری
جوهر لیمو یا آبلیمو....نوک قاشق چایخوری
گلاب....سه قاشق غذاخوری
همه ی مواد رو باهم مخلوط میکنیم و میزاریم رو شعله ی متوسط گاز .همین که شکر ذوب شد و دو سه تا جوش زد کافیه.
اجازه ندید شربت غلیظ بشه.