برای درست کردن این شیرینی مقوی و مفید

نیاز داریم به

شکر و و وانیل و عسل رو داخل تابه ریخته بدون هم زدن اجازه بدید تا شکر شروع به ذوب شدن کنه.

وقتی شروع به ذوب شدن کرد، گلوکز، رو اضافه و مدام هم بزنید تا پنج

دقيقه.

بعد از پنج دقیقه مغزی جات و اضافه و هم بزنید و فوری تا داغ هست روی سطح چرب شده من) اشتباه کردم روی کاغذ پهن کردم شما روی ام دی اف این پهن (کنید چون بعد از خنک شدن کندن کاغذ مصیبت شد برام

روی شیرینی کاغذ روغنی انداخته با کاردک به کناره هاش حالت صاف مستطیل بدید.

بعد از اینکه از داغی افتاد و سفت شد به تیکه های دلخواه برش بزنید.

 

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین