طرز تهیه؛
آرد و بکینگ پودر رو چند بار الک میکنیم کنار میزاریم فر رو گرم میکنیم شیر رو کمی گرم میکنیم
تخم مرغ و شکر و وانیل رو باهم میزنیم ۵ دقیقه تا کاملا کشدارو روشن بشه پودر کاکائو و روغن روباهم مخلوط میکنیم و به
مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم
شير ونوتلا روباهم مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم حدود یک دقیقه موادرو هم میزنیم . آرد و بکینگ پودر رو کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک فولد
میکنیم .
قالب رو با روغن چرب کرده موادکیک رو داخل قالب ریخته و داخل فر حدود نیم ساعت با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد میزاریم بپزه ممکنه این زمان متغیر باشه.
منظور از پیمانه لیوان هست
#سس_گاناش
یک بسته خامه صبحانه را داخل قابلمه بریزید و روی شعله ملایم بگذارید به آن 3 قاشق پودر شکر 2 قاشق پودر کاکائو، 1 قاشق چای خوری پودر قهوه یا نسکافه فوری و نصف قاشق چای خوری وانیل به آن اضافه کنید. همه مواد را با هم روی حرارت هم بزنید و قبل از این که ترکیب به جوش بیاید آن را از روی حرارت بردارید.گاناش شما آماده هست.