مواد لازم

اول از همه همه ی مواد رو هم دمای محیط کنید. تخم مرغ هارو با شکر و وانیل پنج دیقه هم بزنید .

ماست و روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد و بکینگ پودر الک شده رو در سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک آروم هم بزنید. یه قاشق از آرد رو برای کشمش ها نگه دارید ) کشمش هارو در یه قاشق آرد بغلتانید

·

... نکته ی مهم این کیک اینجاس که برای اینکه کشمش ها ته نشین نشن اول یک سوم مایه کیک رو داخل قالب میریزیم بعد کشمش هارو به بقیه ی مایه اضافه و روی یک سوم مایه میریزیم.

ی

حالا در فر از قبل گرم شده به دمای ۱۶۰ تا ۱۷۰ به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه

بپزید. نووووش جان

با من در ارتباط باشید در پیج اینستاگرامم

هم با آموزش های رایگان هم با پکیج های آموزشی آنلاین کیک تولد و موچی و شیرینی در خدمتتون هستم

https://www.instagram.com/reel/DDWzu10CZfl/?igsh=MWgwaWE2Z29sMDV3bg==

 

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
0

امتیاز 0 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین