
طرز پخت حلوا بوتیکی هل و گردو بی نظیر
با این مقدار حدود ۳۰ عدد حلوا داریم
آرد قنادی یا فانتزی یک لیوان دسته دار
پودر قند الک شده نصف لیوان کره آب شده ۷۵ گرم
گردو خرد شده یک لیوان سر خالی
پودر هل یک قاشق غذاخوری سر صاف
طرز پخت:
آرد رو سه ساعت با حرارت خیلی کم تفت بدید جوری که رنگش تغییر نکنه.
بعد از خنک شدن الک کنید و پودر قند هم روی آرد الک کنید.
هل و گردو را اضافه کنید و حسابی باهم مخلوط کنید.
کره ی بن ماری شده رو اضافه کنید و شروع کنید به ورز دادن.
اگه حس کردید خشک هست یا قاشق روغن مایع اضافه میکنیم.
بعد داخل ظرف پهن میکنیم و در یخچال قرار میدهیم.
میتونید در قالب هم بریزید.
بعد از دو ساعت از یخچال برداشته و به شکل دلخواه برش بزنید.
با پودر قند یا گل سرخ یا پودر پسته تزئین کنید.
اگر سوالی داشتین تو نظرات بپرسید.
گردو و خرد کنید پودر نکنید
هل و با پوست سبزش پودر کنید بعد الک کنید
بزنید
بعد از اینکه از یخچال خارج کردین بذارید یه ربع بمونه بعد برش
برای تزیین از پودر قند ، پودر پسته ، ، پودر گل میتونید استفاده کنید.