باقلوا لوز هندی برای کسایی که عاشق نارگیل تو شیرینی ها هستن عالیه.

 

آموزش باقلوا لوز هندی 😋🤌

رسپی باقلوا لوز هندی

4 عدد تخم مرغ

600 گرم آرد

240گرم پودر شکر 

220 گرم روغن صاف

150 گرم نارگیل چرب 

10 گرم هل 

وانیل نصف قاشق غ

زعفران یا رنگ زرد به مقدار لازم 

 

این رسپی اندازه یه دیس مستطیل سایز ۲۰ در ۳۰ لبه کوتا هست 

 

رسپی شربت بار 

۱۰۰ گرم آب 

۲۰۰ گرم شکر

نصف قاشق جوهر لیمو 

زعفران به مقدار لازم 

 

طرزتهیه شکر و آب با جوهر لیمو رو بزارید رو اجاق‌گاز 

به جوش اومد تایم بگیرید ۱۰ دقیقه جوشید آماده هست🙌

 

شربت بار داغ بریزید رو باقلوا 

با من در ارتباط باشید در پیج اینستاگرامم هم با آموزش های رایگان هم با پکیج های آموزشی آنلاین کیک تولد و موچی و شیرینی در خدمتتون هستم https://www.instagram.com/reel/DDWzu10CZfl/?igsh=MWgwaWE2Z29sMDV3bg==

 

امتیاز دهید

شما امتیازی به این مقاله نداده اید
امتیازات
5

امتیاز 5 از 5

5 ستاره
80% Complete (danger)
0%
4 ستاره
80% Complete (danger)
0%
3 ستاره
80% Complete (danger)
0%
2 ستاره
80% Complete (danger)
0%
1 ستاره
80% Complete (danger)
0%
نظرات

دیدن بیشتر
راجع به مقاله نظر دهید
چت آنلاین