باقلوا لوز هندی برای کسایی که عاشق نارگیل تو شیرینی ها هستن عالیه.
آموزش باقلوا لوز هندی 😋🤌
رسپی باقلوا لوز هندی
4 عدد تخم مرغ
600 گرم آرد
240گرم پودر شکر
220 گرم روغن صاف
150 گرم نارگیل چرب
10 گرم هل
وانیل نصف قاشق غ
زعفران یا رنگ زرد به مقدار لازم
این رسپی اندازه یه دیس مستطیل سایز ۲۰ در ۳۰ لبه کوتا هست
رسپی شربت بار
۱۰۰ گرم آب
۲۰۰ گرم شکر
نصف قاشق جوهر لیمو
زعفران به مقدار لازم
طرزتهیه شکر و آب با جوهر لیمو رو بزارید رو اجاقگاز
به جوش اومد تایم بگیرید ۱۰ دقیقه جوشید آماده هست🙌
شربت بار داغ بریزید رو باقلوا